29 FEBRUARI — EN KVÄLL OM

Gravelracing

Inspirationskväll

Gruscyklar har med sina breda däck öppnat en helt ny värld av möjligheter och också en helt ny tävlingsdisciplin – Gravelracing. Det finns allt ifrån endagslopp till multi-stage lopp över flera dagar. Gemensamt är att fokus är lika mycket på gemenskap och glädje som på själva tävlingsmomentet.

I Sverige går i år den första Swecup i Gravel med tre deltävlingar, och det finns en väldigt massa motionslopp att köra. Med avstamp i det så kommer Petter från Specialized och berättar om hur dom ser på gruscykling och vilka produkter de har för att göra dig snabbare. Dessutom kommer Erik från The Dalsland Experience och presenterar Dalsland Gravel Race och Dalsland som grusdesitination. Pangkväll!

Grus & gravel

Välkommen till en inspirerande kväll för dig som är sugen på att tävla på grus, eller bara köra så fort du kan på dito. 

Specialized tar gravel och gravelracing på stort allvar. Petter från Specialized snackar om deras modeller Crux, Diverge, Diverge STR och Roubaix SL8. Hur tänker Specialized när de utvecklar nya däck för grus och ska man tänka kring gummiblandningar och bredd. Och vilka andra produkter gör dig egentligen snabbare.

Erik från The Dalsland Experience snackar om årets upplaga av Dalsland Gravel Race som i år har SM-status. Erik kommer också prata om vad Dalsland har att erbjuda i övrigt när det gäller gravelcykling, och deras vision om att bli Europas bästa destination för det.

Var: Musette, Helmfeltsgatan 1 i Malmö
Pris: Gratis, max 30 platser.
När: 29 februari 17.00 – 20.00
Vad: Gravelracing med Musette, Specialized och The Dalsland Experience.

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla uppgifterna i formuläret nedan. På grund av att vi inte har jättemycket plats är det maximalt 30 platser. Först till kvarn osv.

När de 30 platserna är fyllda så får du ett meddelande som lyder “Form submission limit exceeded.” då är du tyvärr inte anmäld.

 

mail[at]musette.se

+46 735290590